Wie is ek

Hallo, ek is Thomas. Ek is gaande oor die natuur en is selfs verlief op die Skepper daarvan. Ek geniet en waardeer die lewe saam met Hom, my gesin en al my familie en vriende wat dit saam met my deel, want Hy is Die Lewegewer, my Lewegewer…

Ek studeer al jare lank Christelike teologie, en dit bly vir my baie sleg as mense soms deur moeilikhede gaan en verdwaal raak in moedsverlorevlakte. Ek het al baie gewonder oor hoe die lewe wat Hy my daagliks skenk ander mense deur my gaan raak, dan is daar elke nou en dan ’n nuwe realisering van hierdie lewe wat ek graag met ander wil deel.

Dus het ek begin “Blog”. Dus deel ek dit met ander want ek glo dit is deel van hoekom ek is, wie ek is…

Loof en prys Hom omdat Hy enige iets kan gebruik om hierdie ware lewe bekend te maak, al is dit om te blog!!

Ek hoop jy ontdek ook hierdie lewe en dat dit net meer en meer sal word sodat jy dit ook aan ander sal kan gee.

Kom gesels gerus saam.

 


 

11 gedagtes oor “Wie is ek”

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s

The Life-Giver

%d bloggers like this: