Nog 7000 polisie manne word benodig in Gauteng…


Is dit waar ons nou is…?

FIRST KICK GOD OUT AND THEN MOST OF THE PROBLEMS WILL BE FIXED.

Dit is die grootste fout ooit om vir God uit te skop. Ons het Hom nou nodig, meer as ooit – nie meer polisie manne of vroue nie.

EN

MENSEREGTE MOET GAAN !!!

Huidiglik gaan die lewe oor “EK EN MY REGTE”, mense gee net om vir hulself en STUFF die res.

Ek glo dat menseregte reguit uit die hel is. Dit bring nie ‘n gesonde gemeenskap, liefde, respek en eer voort nie, maar selfsug en self-liefde. Hierdie selfsug en liefde vir self is besig om die ergste epidemie te word waaraan miljoene besig is om te sterf.

Die simptome van die finale stadium van hierdie epidemie maak mens dom en afgestomp sodat hul niks buite hul eie begeertes kan waarneem nie. Hul kan glad nie mense om hul se seer of vreugde waarneem of waardeer nie. Gevolglik val die hele struktuur waarop verhoudings gebou word in mekaar en die mensdom wat geskep is vir verhouding vernietig hulself onwetend agv dit wat reeds gesterf het deur selfsug en liefde vir self.

Hoe meer ons God deel maak van ons lewens, hoe meer van Sy liefde, vrede, vreugde, geduld, goedheid, getrouheid, goedhartigheid, vriendelikheid en selfbeheersing is teenwoordig in elke situasie waarin en waardeur ons gaan. Dit is soms nodig dat ons Hom moet soek in van hierdie situasie omdat Hy nie dadelik sigbaar is nie, maar ons sal Hom vind.

The Truth is like a lion.
You don’t have to defend it.

LET IT LOOSE, IT WILL DEFEND ITSELF

(St. Augustine)

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s