Ask and receive


Now this is the confidence that we have in Him, that if we ask anything according to His will, He hears us. (I John 5:14 NKJV)

3 gedagtes oor “Ask and receive”

  1. Jenny we pray for you and your family. May God Bless you with His peace and joy. Keegan we bless you with the knowledge and experience of Father God’s presence. We pray God’s protection, love and healing over Keegan and may it be a testimony during his whole life. Jesus these people need You we ask that You reveal Yourself to each of them. We pray this in Your name Lord Jesus AMEN!

    Like

  2. Hi almal ek vra vandag dat almal asb my seuntjie in hulle gebede sal hou,sy naam is Keegan Conner Boshoff en hy moet gn vir ‘n baie groot hart operasie hy is amper 5 weekies oud en word aan die lewe gehou deer ‘n drippie wat baie newe efekte het so die drs kan nie meer langer wag nie,ek weet God kyk na hom en beskerm hom ek probeer al my vrees een kant skyf en om al my vertroue in God te plaas maar sommige dae es net soveel makliker as ander,asb mense da is niks sterker as gebed en ons God nie en ek weet met almal se vertoue en gebede sal my seuntjie binnekort weer op die been wees en terug by die huis in sy mammie se arms met almal wat hom oneindig baie lief het asb almal wees sterk vir hom en my en bid asb saam ons

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s