Target Life Gap Year


3 Gap year opportunities to choose from!

3 Oorbruggingsjaar geleenthede om van te kies!

Invest a year and benefit for eternity! – Belê een jaar en wen vir altyd!

  • Target Life is a GAP YEAR for 18-25’s that combines team building, discipleship, life skills and adventure learning in a dynamic integrated process, offering balanced development of young people in body, soul and spirit, helping them to deal with their past, present and future.
  • Target Life is a OORBRUGGINGSJAAR vir 18-25’s wat spanbou, dissipelskap, lewensvaardighede en avontuurleer kombineer in ‘n dinamiese proses wat gebalanseerde ontwikkeling meebring na liggaam, siel en gees en help hulle om te deel met hulle verlede, hede en toekoms
  • Target Life bied ’n Sport GAP-JAAR aan waarin die (Rugby (mans) , Hokkie (Dames) en Netbal (Dames)) spelers die volle voordeel van die Target Life proses kry, elke dag hulle sportsoort kan beoefen en ook sal kans kry om raak gesien te word deur keurders van verskeie klubs. Klas tye word versprei tussen oefentye. Datums en tye vir kampe dieselfde as die gewone Gap-jaar.

www.targetlife.co.za

Tel: 012 845 8370 – Fax: 012 804 7256 – Email: targetlife@lewendewoord.co.za

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s