Leer my U weg en U waarheid


Here, leer vir my hoe U wil hê dat ek moet lewe, sodat ek sal weet net U is God en sodat ek u Naam sal eer met my hele hart. (Psalms 86:11 ABA)

2 gedagtes oor “Leer my U weg en U waarheid”

  1. Hallo, ek het nou so rond gekrap op die internet, opsoek na wat die simptome van varkgriep is, vermoed ek’t varkgriep, toe beland ek op jou blog… Ek moet se dis amazing wat jy doen, om alles met die mense te deel, ek het onlangs eers regtig besef wat dit is om te lewe, ‘n lewe saam Hom. Hou so aan, baie min mense kan dit doen. Ek respekteer mense baie oor dit wat jy doen 🙂

    Like

  2. Amen!!. Here ek dank U vir die wondirlikke voorreg om te weet ons dien n lewende God, Here ek dank U vir die wonderlike Papa wat U vir ons is. Amen

    Like

Laat 'n boodskap

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out /  Verander )

Google photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google. Log Out /  Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out /  Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out /  Verander )

Connecting to %s