48 thoughts on “Bybel op jou Selfoon en Rekenaar”

 1. Ek is ń deeltydse predikant vir 20 jaar al,en het verskillende vertalings van bybel studeer,engels KJV,American Std. ens.,en die afrikaanse vertalings,en glo my as ek sê,die ou 1933 vertaling is die akuraatste vir ń afrikaans-sprekende persoon.Die spesifieke vers wat ek weet meeste mense nie verstaan in die KJV is 2 Tessalonicnse 2:3,….die mens van sonde openbaar moet word…,die engelse bybels sê…man of sin,baie mense dink dan dis een man,maar dit is eintlik alle mense.

  Ek het ń jaar terug die 1933 op my foon gehad,maar nou kry ek die toep nêrens nie,die 1953 vertaling is nie akuraat nie.

  Kan iemand my asb. help om dit aftelaai.
  Dankie,Chris

  Like

 2. Ek is opsoek na ‘n 1933 Afrikaanse vertaling, nie 33/53 vertaling nie, dit het ek.

  Like

 3. Hi ek wil graag vir my blinde skoonsus die Afrikaans bybel in klank aflaai. Kan by my ASB daarmee help. Groete magriet

  Like

 4. ek wil graag die ouvertaling van Bybel aflaai van 1933 asb ek het samsung s6 sal dit wardeer as ek die Bybel in afrikaans gratis aflaai dankie marietjie

  Like

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s